Referenties

In mijn functie als hoofd HRM heb ik ruim 6 jaar met Mirjam samengewerkt. Mirjam laat zich karakteriseren als een zeer betrokken en vakbekwame managementassistente en project ondersteuner. Ze werkt zeer zelfstandig en proactief en kan binnen een organisatie met gemak tussen verschillende disciplines schakelen. Ze werkt resultaatgericht met oog voor detail en voor mensen. Mirjam is breed inzetbaar. Ze heeft binnen de afdeling HRM de laatste 1,5-2 jaar de afdeling opleiden en ontwikkelen ondersteund op het gebied van projecten. Dit zowel plantechnisch alsmede de bewaking en coördinatie van het scholingsbudget. Daarnaast is Mirjam als persoon een betrouwbare, optimistische en vrolijke collega waar het fijn mee samenwerken is. ’

 

Mirjam is accuraat, snel en betrouwbaar. Ze stemt goed af op mij als klant en levert haar diensten zoals voor mij belangrijk en noodzakelijk is.

Maria Roelofs, bureau voor training, supervisie en coaching

 

SSchermafbeelding 2014-06-21 om 12.28.28inds 2012 heb ik de ondersteuning, nodig voor de uitoefening van mijn bedrijf, uitbesteed aan & Mirjam. Deze ondersteuning kan bestaan uit verschillende werkzaamheden die naast het uitoefenen van je vak horen bij het hebben van een eigen bedrijf.

& Mirjam ontlast waardoor ik mijn tijd en energie maximaal kan besteden aan zaken waar ik goed in ben en die ik graag doe. Dit zonder mij druk te hoeven maken over een aantal taken als declaraties, facturen maken, Excel bestanden maken ten behoeve van registraties, meelezen van notities.

& Mirjam voert dit zorgvuldig en accuraat uit. & Mirjam is gebleken kwalitatief goed en een betrouwbaar partner te zijn.

Bender Management, Advies, Training en Coaching.